Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Με βέβαιη την ήττα στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ τρέμει την ψήφο των Ελλήνων στο εξωτερικό



Η ήττα είναι σίγουρη για τον Σύριζα και η κυβέρνηση φοβάται για το ποσοστό της ήττας και την διαφορά που θα έχει από την Νέα Δημοκρατία, η οποία θα είναι συντριπτική.

Τα ποσοστά της βέβαιης ήττας σίγουρα θα επιδεινωθούν με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού σε σημείο να μην βρεθεί στις κάλπες του εξωτερικού ούτε μία ψήφος στον Σύριζα, και αυτό θα ήταν ο απόλυτος εξευτελισμός για τον Τσίπρα και το κόμμα του.

 Η κυβέρνηση λοιπόν, όπως αναμενόταν, απέρριψε σήμερα επισήμως και τυπικά την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για άμεση νομοθέτηση της δυνατότητας στους Ελληνες του εξωτερικού να συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές.

Ο Π. Σκουρλέτης κατέθεσε, στο πλαίσιο της επεξεργασίας του νομοσχεδίου «Κλεισθένης» για την Αυτοδιοίκηση που προωθείται προς ψήφιση ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας στη Βουλή, τροπολογία η οποία προβλέπει μετάθεση στο προσεχές μέλλον της λήψης απόφασης, καθώς το μόνο που προβλέπει είναι η συγκρότηση Επιτροπής στο Υπουργείο Εσωτερικών η οποία θα μελετήσει το όλο ζήτημα, με στόχο να κατατεθούν προς διακομματικό διάλογο «επεξεργασμένες προτάσεις».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου