Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Ο εθνικός μας ξεφτίλας! Ο Τσίπρας πανηγυρίζει καθημερινά για το ξεπούλημα της ΜακεδονίαςΑνήθικος και επικίνδυνος ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να προκαλεί τον Ελληνικό λαό αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις του κόσμου για την προδοσία που διέπραξε μαζί με τον Πάνο Καμμένο ξεπουλώντας την Μακεδονία στα Σκόπια.

Δεν ιδρώνει το αυτί του Αλέξη Τσίπρα ίσως γιατί δεν μπορεί να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης και τις συνέπειες των πράξεων του, ειδικά μετά τις εκλογές που όπως δείχνουν όλα θα καταποντιστεί και μάλλον θα αντιμετωπίσει και ποινικές ευθύνες μαζί με τον Κοτζιά και τον Καμμένο για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να πανηγυρίζει για αυτά που υπέγραψε με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ και εχθές  μιλώντας στην Θεσσαλονίκη στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και χωρίς ντροπή προσπάθησε να πείσει όσους αναγκαστικά τον άκουγαν ότι αυτή η συμφωνία ήταν ότι καλύτερο είχε η Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια λέγοντας πάλι ότι οι αντιδρώντες  υπονομεύουν το εθνικό συμφέρον.

Τι είπε ακριβώς ο ανεκδιήγητος και επικίνδυνος για την χώρα Αλέξης Τσίπρας :  «Αναγνωρίζω και σέβομαι τις ευαισθησίες των πολιτών, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. Αλλά δεν μπορώ να επιτρέψω πάνω σε αυτές τις ευαισθησίες, να γίνονται σκόπιμες παραποιήσεις και μια άθλια πολιτική προπαγάνδα πολιτικής και μικροκομματικής σκοπιμότητας που σε τελική ανάλυση υπονομεύει το εθνικό συμφέρον.

Με τη συμφωνία αυτή, και χωρίς να παρεκκλίνουμε από την εθνική γραμμή, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί εδώ και παραπάνω από δύο δεκαετίες, αδράξαμε την ιστορική ευκαιρία να επιλύσουμε ένα ζήτημα που δυσχέραινε τις σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών σε πολλά επίπεδα.

Όσοι λοιπόν κατανοούν το ότι η Θεσσαλονίκη δε μπορεί ποτέ να γίνει πρωτεύουσα των Βαλκανίων χωρίς λύση στο Μακεδονικό, όσοι γνωρίζουν από κοντά τις θέσεις και των δυο πλευρών στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τα τελευταία 25 χρόνια, γνωρίζουν, και εσείς είστε μεταξύ αυτών που γνωρίζετε, ότι η συμφωνία είναι σε θετική κατεύθυνση, ότι καλύτερο έχει βρεθεί στα χέρια ελληνικής κυβέρνησης τα 25 αυτά χρόνια».
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου