Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Η Ντόρα απαντά στις επικρίσεις που δέχθηκε για την παρουσία της στην ορκωμοσία του Ερντογάν



Στις επικρίσεις που δέχθηκε, για το ταξίδι της στην Τουρκία και την παρουσία της στην ορκωμοσία του Ερντογάν, απάντησε μέσω twitter η κ. Μπακογιάννη :

«Θα παραστώ στην ορκωμοσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης».

Θα παραστώ στην ορκομωσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του. Βαθύτατα πιστεύω ότι ιδιαίτερα τις δύσκολες ώρες, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές, η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης.


1 σχόλια :

  1. σωστη οπως παντα.σοφη οπως παντα.η πολιτικη χρειαζεται ευελιξια γνωση του αντικειμενου και οχι γινατια.πιστευω οτι η κυρια μπακογιαννη ζυγισε τα υπερ και τα κατα.αλλωστε δεν υπεγραψε καμμια συνφωνια κατα της ελλαδας αλλοι εχουν την χαρη.πιστευω οτι θα δωση αυτο που χρειαζεται η ελλαδα.εξωτερικη πολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή