Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Το απόλυτο ξεπούλημα Τσίπρα - Καμμένου δίνουν δικαίωμα σε Ζάεφ - Ντιμιτρόφ να φωνάζουν είμαστε ΜακεδόνεςΔεν υπάρχει πουθενά το βόρεια Μακεδονία σε καμία συνέντευξη και από κανένα αξιωματούχο των Σκοπίων και αυτό δείχνει το πόσο επικίνδυνοι ήταν και είναι για την χώρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ειδικά οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.

Για τα Σκόπια υπάρχει μόνο "Δημοκρατία της Μακεδονίας" με τον Αλέξη Τσίπρα να πανηγυρίζει και να χειροκροτεί από κάτω τον Ζάεφ.

Αμέσως μετά την παράδοση της επίσημης πρόσκλησης από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στον Ζόραν Ζάεφ, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δήλωσε περιχαρής ότι «η Δημοκρατία της Μακεδονίας γίνεται μέρος μιας οικογένειας» και όχι η βόρεια Μακεδονία, αδιαφορώντας για τη διεθνή ονομασία FYROM παρά το ότι ο γ.γ. της Συμμαχίας αναφερόταν μόνο σε FYROM.

Το τραγικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι ότι η ντροπή της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας χειροκροτούσε στους πανηγυρισμούς Ζάεφ.

Τέλος ο πρωθυπουργός των Σκοπίων αγκάλιασε τον γραμματέα του ΝΑΤΟ, ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα και φίλησε το στιλό με το οποίο μπήκε η πολυπόθητη υπογραφή της πρόσκλησης της Συμμαχίας, που έγινε μετά το ξεπούλημα και την προδοσία Αλέξη Τσίπρα - Πάνου Καμμένου. 

Στο ίδιο μήκος κύματος ο άλλος περιχαρής και δικαίως, υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ «Είμαστε Μακεδόνες και μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα» όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο European Western Balkans. Συνέχισε λέγοντας «καταφέραμε να βρούμε έναν τρόπο, ώστε να διακρίνουμε επαρκώς και σε ικανοποιητικό βαθμό το τι εννοούμε Μακεδονία εδώ στην ΠΓΔΜ και τι εννοούν Μακεδονία εκεί στην Ελλάδα. Οι Έλληνες έκαναν λιγότερα, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι γι’ αυτούς, αλλά και πάλι πρόκειται για έναν δύσκολο συμβιβασμό» Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου