Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Απίστευτη καθεστωτική δήλωση Γεροβασίλη για τους διορισμούς στο δημόσιο: Τώρα κυβερνάμε εμείςΑντί τώρα που τελειώνουν να προσέχουν τι κάνουν και τι λένε, προκαλούν καθεστωτικά τους πολίτες και την κοινωνία αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις, και δείχνοντας την ακαταλληλότητα τους να κυβερνούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και καμία ευρωπαϊκή χώρα.

Απίστευτη προκλητική δήλωση στη Βουλή από την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη σε ερώτηση από την αξιωματική αντιπολίτευση για τις επιλογές της κυβέρνησης στον τομέα της στελέχωσης του Δημοσίου.

Η Γεροβασίλη γνωστή για την ακροαριστερή καθεστωτική της νοοτροπία όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς για τους ερωτώντες βουλευτές  λέγοντας προκλητικά :  «Δεν ακούτε τι λέω, δεν διαβάζετε τις προκηρύξεις, δεν βλέπετε πώς το ΑΣΕΠ λειτουργεί. Μιλάτε στον αέρα, αδιάβαστοι, με αφηγήματα που έχετε προκατασκευάσει. Δεν κάνετε ούτε σωστή χρήση ελληνικής γλώσσας, μέσα στην αμηχανία σας λέτε ό,τι θέλετε. Τώρα κυβερνάμε εμείς. Οταν κυβερνήσετε εσείς, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε».


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου