Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Όταν δεν σε νοιάζει να ξεφτιλιστείς! Σπρίτζης: Ξέραμε για νεκρούς στη σύσκεψη με τον Τσίπρα, αλλά είχαν φύγει οι κάμερες



Όλοι ήξεραν και κανένας δεν μίλησε για να παίξει το επικοινωνιακό παιχνίδι του Αλέξη Τσίπρα με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστούν περισσότερο.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ομολόγησε ότι οι υπουργοί που ενημέρωναν τον Αλέξη Τσίπρα στη σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας γνώριζαν για την ύπαρξη νεκρών, από την φωτιά, αλλά δεν έκαναν κάποια αναφορά μπροστά στις κάμερες, δείχνοντας το πόσο ξεφτιλισμένη κυβέρνηση έχουμε στην Ελλάδα.

Ο ανεκδιήγητος αντρόπιαστος Χρήστος Σπίρτζης είχε το θράσος να δικαιολογήσει τη σιωπή αναφέροντας ότι οι πληροφορίες ήταν υποτίθεται ανεπιβεβαίωτες, αν και όπως όλη η Ελλάδα ξέρει ήταν επιβεβαιωμένες ώρες πριν το σώου της συνάντησης - ενημέρωσης Τσίπρα.

Η ξεφτίλα του πήγε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας χωρίς ίχνος ντροπής ότι οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν όλως τυχαίως μόλις έφυγαν οι κάμερες της ΕΡΤ, κοροιδεύοντας έτσι τον κόσμο και θεωρώντας ότι αυτό που είπε τους δικαιολογεί.

«Υπήρχε μία πληροφόρηση εξ όσων γνωρίζω, μετά την ενημέρωση που έγινε, όταν έφυγαν οι κάμερες για την πιθανότητα δύο αν θυμάμαι καλά ή ενός συμπολιτών, που ήταν ανεπιβεβαίωτες. Ήταν ανεπιβεβαίωτη. Όταν είχαμε πληροφόρηση, βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μία ώρα μετά και μίλησε για πάνω από 20 νεκρούς. Είχαμε ανεπιβεβαίωτη ενημέρωση για δύο νεκρούς, εκείνη την ώρα οι προτεραιότητές μας ήταν τελείως διαφορετικές. Που θα αποσκοπούσε να κρύβαμε αν ξέραμε ότι είχαμε εκείνη τη στιγμή νεκρούς; Θα παίρναμε τους νεκρούς και θα φεύγαμε; Αυτά που γίνονται και αυτά που ακούγονται είναι τρελά πράγματα», είπε χωρίς ίχνος ντροπής ο Σπίρτζης

Δεν μας πηγαίνει το χέρι να γράψουμε τι άλλο είπε γιατί απλά δεν θέλουμε να συμμετέχουμε ότι στην πλήρη μεταφορά της ξεφτίλας που δέρνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τους αφήνουμε στην χλεύη σας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου