Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

«Κυβέρνηση υπό προθεσμία» – Τι είπαν Γεωργιάδης και Γεννηματά για το σχέδιο Τσίπρα-Καμμένου




Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το πότε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση δεν έμειναν ασχολίαστες από την Φώφη Γεννηματά.
Σχολίασε τα λεγόμενα του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο twitter: «Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα, είπε ο συγκυβερνήτης. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε».
Στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι το ενδεχόμενο των εκλογών είναι πλέον ανοιχτό και αισθάνονται δικαιωμένοι για την πρωτοβουλία «εκλογές εδώ και τώρα» που πήραν στα μέσα του Μαΐου.
Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα, είπε ο συγκυβερνήτης. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.
Προφητικός ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο οποίος για το επίμαχο θέμα της ψήφισης της συμφωνίας για το Σκοπιανόι είχε πει: «Για το αν θα υπάρξει αυτή η πλειοψηφία, πιστεύω ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος έχουν συνεννοηθεί από την αρχή, ότι ο πρωθυπουργός θα φέρει αυτή τη συμφωνία την ώρα που θα έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να κάνουν τις εκλογές. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τότε θα ρίξει την κυβέρνηση για να πάει σε εκλογές, λέγοντας ότι «έριξα την κυβέρνηση για τη Μακεδονία», μήπως… τσιμπήσει κανείς και ανέβουν τα ποσοστά του. Είναι όλα προμελετημένα».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου