Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Κατρούγκαλος προκαλεί και κοροϊδεύει συνταξιούχους: Η περικοπή συντάξεων δεν είναι αναγκαία



Έχοντας κάνει τεράστια ζημιά στους συνταξιούχους ο θρασύς και ανεκδιήγητος Κατρούγκαλος προκαλεί με τις δηλώσεις του, τους συνταξιούχους.

«Η περικοπή των συντάξεων δεν είναι αναγκαία και είναι αντίθετη σε ό,τι προβλεπόταν στο νόμο Κατρούγκαλου», είπε με θράσος ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος, αναφερόμενος στην εγκύκλιο Χουλιαράκη που προβλέπει περικοπή των συντάξεων από το 2019. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» χαρακτήρισε την εγκύκλιο ως «μια υποχρέωση των διοικητικών υπηρεσιών του Λογιστηρίου του Κράτους να ανταποκριθούν σε αυτό που ισχύει σήμερα και όχι σε αυτό στο οποίο που έχουμε δεσμευτεί. Δεν πρόκειται να γίνει καμία πράξη που να επιβαρύνει τους συνταξιούχους. Προπαρασκευαστικές πράξεις είναι υποχρεωμένοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να κάνουν, αλλιώς θα παρέβαιναν το καθήκον τους, όσο υπάρχει ο νόμος. Αυτός είναι ένας αυτοματισμός της διοίκησης που δεν πρέπει να συγχέεται με την πολιτική απόφαση που έχουμε εμείς», είπε ο ανεκδιήγητος που μιλάει για να μιλήσει και όχι γιατί έχει κάτι να πει Κατρούγκαλος.

Υποσχέθηκε μάλιστα ότι «θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να μην ισχύσει από 1η Ιανουαρίου του 2019», λέγοντας «ένας νόμος, αλλάζει με έναν άλλο νόμο».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου