Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ξεφτίλα! Πήγε σαν κλέφτης για να τον δουν οι κάμερες και έφυγε γρήγορα μην τον κυνηγήσουν


Μετά από μία εβδομάδα και αφού έχει ξεφτιλιστεί, ο Αλέξης Τσίπρας νωρίς το πρωί και για ούτε μισή ώρα, για να μην τον πάρουν χαμπάρι πήγε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους στα καμμένα.

Φροντίζοντας να έχει δικιά του κάμερα, και χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα για την επίσκεψη για ευνόητους λόγους και για να μην μαζευτεί κόσμος να τον λιντσάρει, είπε να κάνει μια γκεστ εμφάνιση για να ολοκληρωθεί το σώου.

Σαν κλέφτης που καταζητείται έκανε μια βόλτα ο Αλέξης Τσίπρας στα καμμένα, φροντίζοντας με το γνωστό ακροαριστερό επικοινωνιακό κόλπο να τον δουν οι κάμερες, αλλά να μην τον πάρουν χαμπάρι οι πολίτες ειδικά οι πυρόπληκτοι.


Το δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

«Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μάτι.

Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο Πρωθυπουργός, επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναστωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου