Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Έτοιμοι στην κυβέρνηση να εξαπατήσουν πάλι τους Έλληνες μοιράζοντας προεκλογικό σανό




Έτοιμος ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να στήσουν νέα ξεφτιλίκια με προεκλογικές φιέστες, να ανακοινώσουν φοροελαφρύνσεις τίποτα για την τσέπη μας, παροχές ψίχουλα και ότι άλλο σκεφτούν για να εξαπατήσουν ώστε να πάμε για εκλογές.

Θα παραμυθιάσουν τους πολίτες για δήθεν "μεγάλες δυνατότητες που ανοίγονται στην ελληνική οικονομία μετά το υποτιθέμενο τέλος του Μνημονίου» και θα στοχεύσουν με παρεμβάσεις υπέρ των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων, δίνοντας ψίχουλα για να κάνουν ότι δίνουν, εάν θα δώσουν.

Δεν θα πει όμως σε κανένα πολίτη ο Αλέξης Τσίπρας ψυχρός ψεύτης, ότι έχει συμφωνήσει με τους θεσμούς ότι θα συνεχίσει στη γραμμή της λιτότητας τα επόμενα χρόνια και δεν πρόκειται να διαταράξει τις σχέσεις μαζί τους, μετά το τέλος του προγράμματος.

Μέσα στα ΘΑ της απάτης που θα στήσει η κυβέρνηση για να πάει σε εκλογές θα υπάρχουν μειώσεις στο φόρο εισοδήματος, τον ΦΠΑ και τον ΕΝΦΙΑ, ενώ δεν απέκλειαν να δοθεί έκτακτο κοινωνικό μέρισμα και αυτή τη χρονιά σε χαμηλοσυνταξιούχους, που μπορεί να το παρουσιάσουν και πάλι αισχρά για δήθεν 13η σύνταξη.

Όπως γίνεται σε κάθε χώρα που κυβερνάνε ακροαριστερά καθεστώτα σχεδιάζεται να πλασαριστεί η δήθεν έξοδο από τα μνημόνια με φιέστες για την εικόνα που θα ξεκινήσουν στην Πνύκα, στις 21 Αυγούστου, παρουσία προσωπικοτήτων από το εξωτερικό, ενώ ο πρωθυπουργός σχεδιάζει και μετάβαση στο Καστελλόριζο, που έχει συνδεθεί με την απόφαση του Γ. Παπανδρέου, τον Απρίλιο του 2010, για την είσοδο της χώρας στο μηχανισμό στήριξης και την περίοδο των Μνημονίων.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου