Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο αντρόπιαστος Τσίπρας έβλεπε ενδεχόμενο επιχείρησης αποσταθεροποίησης





Καταρρέει η κυβέρνηση του, οι νεκροί κοντεύουν να ξεπεράσουν  τους 50, και αντί να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, αυτός εκμεταλλεύεται τα πάντα παρουσιάζοντας μάλιστα ότι τον κυνηγάνε να τον ρίξουν.

Για «ασύμμετρη απειλή» έκανε λόγο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο επιχείρησης αποσταθεροποίησης. Μετά την άφιξή του, από το Μόσταρ της Βοσνίας μετέβη στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, όπου ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών για να γίνει και το επικοινωνιακό σώου χωρίς να ντρέπεται μαζί με τους υπουργούς του, ενημερώθηκε από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τους αρμόδιους υπουργούς.

Πριν τα σενάρια αποσταθεροποίησης που άρχισε να αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, είχε κάνει την αρχή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, λέγοντας ότι «δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές» ώστε να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του. Ο

 κ. Τόσκας πρόσθεσε ότι «χθες το βράδυ και πάλι στα Γεράνεια, στην ίδια περίπου περιοχή όπου εκδηλώθηκε σήμερα η πυρκαγιά, είχαμε άλλες δύο πυρκαγιές, οι οποίες όμως τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο. Σήμερα το απόγευμα και ενώ η φωτιά στην Κινέτα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, εκδηλώθηκε και άλλη πυρκαγιά πάνω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου. Και αυτή αντιμετωπίστηκε γρήγορα, όμως όλα αυτά δεν μπορεί να μη μας βάζουν σε σκέψεις».

Καλή θα ήταν και η σκέψη τώρα μετά την τεράστια εθνική τραγωδία να παραιτηθείτε όλοι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου