Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

76 νεκροί, 187 τραυματίες, δεκάδες αγνοούμενοι! Σώθηκαν δίδυμα κορίτσια και αγνοούνται



Είναι απίστευτο  το μέγεθος της τραγωδίας από τις πυρκαγιές, με τον αριθμό των θυμάτων να φτάνει επίσημα τα 76 άτομα, και τους 187 τραυματίες. 

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές σε εκατοντάδες σπίτια κι αυτοκίνητα.

Ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει και άλλο όπως αναφέρουν οι υπηρεσίες.

Απεγνωσμένος πατέρας εμφανίστηκε πριν απο λίγο στον ΣΚΑΙ και ψάχνει τις δίδυμες κόρες του, που ενώ σώθηκαν και τις έδειξαν οι κάμερες Δευτέρα βράδυ, από τότε αγνοούνται.

Πρόκειται για δίδυμα αδελφάκια, τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου που αγνούνται απο την ώρα που σώθηκαν και συνεχίζονται οι έρευνες χωρίς αποτέλεσμα.

Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος τις αναγνώρισε σε πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όταν τις είδε να αποβιβάζονταν από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το ανησυχητικό είναι ότι δεν υπήρχε κανένα σχέδιο, δεν υπήρχε κανένας συντονισμός από το λιμενικό, την πυροσβεστική και την αστυνομία με αποτέλεσμα οι διασωθέντες να μην συγκεντρωθούν σε ένα σημείο και τώρα να ψάχνουμε τα δίδυμα κοριτσάκια.

Τα δίδυμα δεν βρίσκονται ούτε στις λίστες του Λιμενικού και αυτό σημαίνει ότι δεν τα κατέγραψε κανένας με αποτέλεσμα να πάνε που; Να ακολουθήσουν ποιόν;. 

Τα δύο κορίτσια έχουν ύψος 1,30 με μακριά καστανά μαλλιά και οι έρευνες συνεχίζονται.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου