Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Για τον Βερναρδάκη ο Τσίπρας 44 ετών δεν έχει μεγαλώσει ακόμα για να αναλάβει τις ευθύνες τουΜε λίγα λόγια για ένα ακροαριστερό ένας άντρας 44 ετών δεν έχει μεγαλώσει ακόμα για να μπορεί αναλάβει ευθύνες, έχει το ακαταλόγιστο.

Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, υπουργός Επικρατείας, βουλευτής Α' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» για την κριτική που ασκεί η ΝΔ στον πρωθυπουργό, σχετικά με την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης στη διαχείριση των πυρκαγιών στην Αττική.

Τι είπε ακριβώς ανάμεσα σε όλα τα άλλα που δεν χρειάζεται ούτε καν να τα αναφέρουμε γιατί απλά δεν είπε τίποτα σοβαρό έχει και ο ίδιος το ακαταλόγιστο : «Αν θεωρούμε ότι η πολιτική ευθύνη γίνεται απολύτως προσωποποιημένη ευθύνη και πρέπει να οδηγεί σε παραιτήσεις, αν μπούμε σε αυτή τη συζήτηση, πρώτοι θα έπρεπε να παραιτηθούν περίπου το 1/3 των βουλευτών της σημερινής Βουλής. Αυτό θα ήταν μία πράξη που θα έδειχνε πραγματικά μία εντιμότητα σε αυτή την πολιτική θέση, θα έδειχνε μία στάση ευθύνης, διότι εδώ έχει συντελεστεί ένα ζήτημα που αγγίζει πολλές δεκαετίες, έχει πάρα πολλές πλευρές -και οικονομικές πλευρές. Να μην βάλλεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 44 ετών και έχει φορτωθεί όχι μόνο τις πολεοδομικές, χωροταξικές αδυναμίες της πολιτικής προστασίας, τις αδυναμίες πυρόσβεσης, αλλά και το οικονομικό έγκλημα που έχει συντελεστεί απέναντι στη χώρα, αλλά και το έγκλημα στο κοινωνικό κράτος».
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου