Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Το Λιμενικό από τις 19:08 ενημέρωνε για νεκρούς και η κυβέρνηση σφύριζε αδιάφορα



Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” και αποδεικνύουν ότι η πολιτική ηγεσία των εμπλεκόμενων υπουργείων είχε από νωρίς το βράδυ της μοιραίας Δευτέρας ενημέρωση για την ανεύρεση νεκρών, αλλά για την προπαγάνδα έκαναν τους εγκληματικά αδιάφορους .

Τα έγγραφα-ντοκουμέντα που δημοσιεύει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν ότι από τις 19:08, ενημέρωνε το Λιμενικό την πολιτική ηγεσία για νεκρούς, σύμφωνα με το σήμα που έχει καταγραφεί στο ημερολόγιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας ότι εστάλη στο Θάλαμο Επιχειρήσεων του Λιμενικού.



Το σήμα  αναφέρει «πραγματοποιήθηκαν συνεχείς ροές διασωθέντων στο λιμένα Ραφήνας καθώς και ανευρεθέντων σορών ατόμων από την περιοχή έξωθεν λιμένα Ραφήνας και Ν.Ο. Μάτι Αττικής καθώς και της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής».


22:30  ο υφυπουργός Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιός, ο Γ.Γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Χ. Λαμπρίδης αλλά και ο αρχηγός και ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος κύριοι Ράπτης και Ντούνης είχαν ενημέρωση από πρώτο χέρι στο λιμεναρχείο για τους νεκρούς και τους διασωθέντες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου