Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Απαράδεκτος ο Κοτζιάς υπόσχεται στους Γερμανούς ότι θα περάσει το ξεπούλημα ακόμα και με 130 ψήφους στην βουλήΣε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung

Βέβαιος ότι θα ολοκληρωθεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας από το κόμμα του τον ΣΥΡΙΖΑ και θα εγκριθεί από την ελληνική Βουλή με πλειοψηφία άνω των 150 εδρών δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Μάλιστα είναι τόσο βέβαιος ότι θα ολοκληρώσει την προδοσία και το ξεπούλημα λέγοντας ότι εάν  υπάρξουν αποχές που θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση να κυρώσει την συμφωνία με πλειοψηφία που δεν θα υπερβαίνει τους 130 βουλευτές.

«Η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία θα περάσει σε κάθε περίπτωση από το κοινοβούλιο. Όμως θέλω και πάλι να ξεκαθαρίσω το εξής: Επιδιώκουμε μία πλειοψηφία άνω των 150 ψήφων κι αυτή θα τη λάβουμε», δήλωσε προκλητικά ο Κοτζιάς.

Στήν συνέντευξη του αναφέρθηκε και στις "μαιμού" Συριζαίικες δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό του ΥΠΕΞ «περίπου το 55%» τάσσεται κατά ενώ το 37% τάσσεται υπέρ, ποσοστό που χαρακτήρισε «καλή αφετηρία».

Θα τον κρίνει και αυτόν πολύ σύντομα ο Ελληνικός λαός.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου