Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

05.07.2015: Τσίπρας μεγαλύτερος ψεύτης πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας



Δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου του 2015 η αισχρή προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά να μεταφέρει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες του πρώτου εξάμηνο του 2015, που βούλιαξε την χώρα και κόστισε στους Έλληνες, ένα νέο, αχρείαστο Μνημόνιο και περίπου 100 δισ. ευρώ, στις πλάτες όταν η υπόσχεση ήταν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα τα έσκιζε τα μνημόνια.

Το διάγγελμα του στυγνού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα έλεγε «Ελληνίδες, Ελληνες, στο εκβιαστικό τελεσίγραφο σας καλώ να αποφασίσετε κυρίαρχα και περήφανα, όπως ακριβώς προστάζει η Ιστορία των Ελλήνων», εξαπατώντας τον λαό όπως κάνει συνέχεια δήθεν να ψηφίσει «όχι», για να το κάνει μετά «ναι».

Αποτέλεσμα τις ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν 29 Ιουνίου να κλείσουν οι τράπεζες και να επιβληθούν τα capital controls, βουλιάζοντας και άλλο την οικονομία της χώρας. Την ίδια ημέρα, μετά την έγκριση της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος από τη Βουλή των Ελλήνων, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, δήλωνε ότι «στο δημοψήφισμα οι Ελληνες πολίτες καλούνται να απαντήσουν αν θα παραμείνουν στο ευρώ ή θα επιστρέψουν στη δραχμή».Το Συμβούλιο της Ευρώπης με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι το δημοψήφισμα δεν πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς δεν δόθηκε μια περίοδος τουλάχιστον δύο εβδομάδων για συζήτηση.

Στο δημοψήφισμα το 61,3% ψήφισε «όχι» αλλά ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας κ. Τσίπρας το μετέτρεψε σε «ναι» ρίχνοντας τις ευθύνες στους Έλληνες για τέτοιο στυγνό απατεώνα μιλάμε.

Από τότε η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα λέει ότι κλαίει κάθε 5 Ιουλίου και αυτό εξοργίζει τους Έλληνες περισσότερο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου