Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Δ. Καμμένος: Παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα! O Κοτζιάς δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση»



Τελικά για ορισμένους βουλευτές της συγκυβέρνησης έρχεται πρώτα η χώρα και αδιαφορούν για την καρέκλα όταν βλάπτονται τα εθνικά συμφέροντα.

Στον ΣΚΑΙ εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, και όσοι τον είδαν κατάλαβαν ότι τα πράγματα για την κυβέρνηση είναι πάρα πολύ δύσκολα γιατί υπάρχουν βουλευτές που έχουν πατριωτισμό και φιλότιμο.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε πολλές φορές ότι ο Υπουργός Εξωτερικών δεν έχει την εξουσιοδότηση των ΑΝΕΛ για να υπογράψει την συμφωνία με την πΓΔΜ : «Εννοείται πως δεν πρέπει να δώσουμε οντότητα εθνική στους Σκοπιανούς. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, όχι με την καρέκλα. Ο κύριος Κοτζιάς δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει τη σύμβαση».

Αναφερόμενος στο άρθρο 6 της συμφωνίας μεταξύ Τσίπρα - Ζάεφ ο κ. Καμμένος ανέδειξε το έγκλημα που συντελείται απο πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας : «Το άρθρο 6 λέει ότι απαγορεύεται να διαδηλώσεις, είτε κρατικός είτε ιδιωτικός φορέας. Θα έρθει κάποιος που θα πιστέψει ότι υποδαυλίζω τον σοβινισμό και θα μου πει δεν θα βγεις στον δρόμο, να διαδηλώσω που αλλάζουν την ιστορία; Είμαστε σοβαροί; Απαγόρευση διαδήλωσης και συναθροίσεων είχαμε μόνο στη χούντα».

Αδιανόητο χαρακτήρισε και το σημείο της συμφωνίας που μιλά και για αλλαγή των βιβλίων λέγοντας :  «Από πού κι ως πού θα ξαναγράψουν την ιστορία της Ελλάδας; Έχω αλυτρωτικά στοιχεία στο δικό μου βιβλίο; Γιατί να το αλλάξω; Είναι δυνατόν να ξαναγράψω την ιστορία, να το συζητήσω, και μεθαύριο θα έρθει ο Τούρκος να μου πει να δούμε κάτι για τη Θράκη;».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου