Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Κρύβεται πίσω από το eurogroup ο Καμμένος μήπως ξεχάσουμε την συνέργεια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας



Βρήκε ευκαιρία μετά το eurogroup ο Πάνος Καμμένος να αποπροσανατολίσει από τις ευθύνες του ίδιου και του κόμματος του στην συνέργεια για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Με ανάρτησή του στο twitter λίγο μετά την συμφωνία στο Eurogroup, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κάνει λόγο για τέλος της εποχής των μνημονίων και στο δεύτερο μέρος της ανάρτησης μπερδεύει τα λόγια του.

Χωρίς να τον ενδιαφέρει ότι ο λαός υποφέρει από την αφαίμαξη, και ότι θα υποφέρει περισσότερο με τις μειώσεις των συντάξεων που έχει υπογράψει μαζί με την Τσίπρα, και την μείωση του αφορολόγητου που έχει υπογράψει μαζί με τον Τσίπρα πανηγυρίζει αντί να ντρέπεται και για αυτό.

Με τραγικό ύφος ο Πάνος Καμμένος στήν προσπαθεί του να μην του φύγουν όλοι από τους ΑΝΕΛ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από τις τεράστιες ευθύνες της συνέργειας στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας :

«Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε. Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε παση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες«.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου