Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκη να προκαλέσει για την Μακεδονία με ομιλητή τον Μηταφίδη και άρχισαν επεισόδια



Με αντιδράσεις, επεισόδια, φωτιές, χημικά και ξύλο μέχρι αργά το βράδυ, απάντησαν στην πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ομιλία για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδης. 

Πολίτες «υποδέχθηκαν» στη Θεσσαλονίκη την προκλητική ημερίδα ενημέρωσης για τα οφέλη από το ξεπούλημα που υπεγράφη μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, αναφορικά με την ονομασία της γειτονικής χώρας.

«Μαλ..., αρχ..., Μηταφίδη».

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, και περικύκλωσαν το συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διεξήχθη η ημερίδα για το Μακεδονικό. 

Στα επεισόδια προστέθηκαν και εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ευκαιρία ήθελαν και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας, για να ακολουθήσουν μάχες και κλεφτοπόλεμος μέχρι αργά το βράδυ στο κέντρο της πόλης.

Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν στο συνεδριακό χώρο, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κλειστές πόρτες και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι άνδρες των οποίων δεν επέτρεψαν την είσοδο των πολιτών, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες. 

Η αστυνομία οργάνωσε ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να φυγαδεύσει τον Μηταφίδη και τους υπόλοιπους ομιλητές, καθώς τα επεισόδια κράτησαν για πολλές ώρες.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου