Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Αποκάλυψη Δημήτρη Καμμένου: Τσίπρας και Καμμένος θα ρίξουν την κυβέρνηση



Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προέβη ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας το Σκοπιανό.

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έλθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με την πΓΔΜ για το ονοματολογικό, υποστήριξε ο Δημήτρης Καμμένος αφήνοντας άφωνους όσους τον άκουγαν, αλλά δεν παραξένεψαν όσους γνωρίζουν ότι η χώρα πάει σε εκλογές.

Με λίγα λόγια ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε καθαρά, πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαίωσε σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει.

«Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη», φέρεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Καμμένος, προσθέτοντας πως στην ΚΟ είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Δείτε το video 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου