Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Εγκληματούν κατά του Έθνους και αδιαφορούν για τις συνέπειες των πράξεων τους! Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει



Όλοι οι Έλληνες φωνάζουν σταματήσετε μην υπογράψετε κάνετε έγκλημα κατά της χώρας, και ο Τσίπρας αδιαφορεί και ετοιμάζεται για βαρκάδα στις Πρέσπες, ενώ ο Πάνος Καμμένος ακόμα το σκέφτεται για το τι πρέπει να κάνει κοροιδεύοντας τους Έλληνες και προδίδοντας τις θέσεις του κόμματος του.

Η λύση είναι μία, να πέσει σήμερα αυτή η κυβέρνηση και να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το εάν το έγκλημα που συντελείτε από τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί να το συνεχίσει δίνοντας του το δικαίωμα για νέα κάνοντας νέα κυβέρνηση.

Είναι στο χέρι του Πάνου Καμμένου να κάνει αυτό που επιτάσσει το πατριωτικό του αίσθημα για το καλό της χώρας, και αυτό θα εκτιμηθεί από τους πολίτες παρά τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

'Όλοι μέσα στην βουλή, μηδενός εξαιρουμένου, οφείλουν να αντιδράσουν και προστατέψουν την χώρα από την αυριανή υπογραφή, δεν πρέπει να υπογράψει αυτό το ξεπούλημα Τσίπρας - Κοτζιάς.

Η συμφωνία με τα Σκόπια προδίδει το ελληνικό εθνικό συμφέρον, καθώς, για πρώτη φορά, η Ελλάδα αναγνωρίζει μακεδονική γλώσσα και ιθαγένεια, άρα και εθνότητα, και έτσι υπονομεύεται η Ελλάδα κινδυνεύοντας στο μέλλον και για άλλες διεκδικήσεις.

Τι σημαίνει “Βόρεια Μακεδονία”; Αυτή είναι η χειρότερη δυνατή λύση σε ένα εθνικό ζήτημα για το οποίο αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων και αναβιώνει τον εφιάλτη του “μακεδονικού” αλυτρωτισμού, από τον οποίο τόσο υπέφερε η πατρίδα μας και, ιδιαίτερα, η Μακεδονία μας στο παρελθόν.

Ο Αλέξης Τσίπρας κρύβεται πίσω από τα συγχαρητήρια των ξένων που τους συμφέρει η ονομασία, απλά γιατί τους είναι αδιάφορη η Μακεδονία και σε ποιόν θα ανήκει και αυτό αντί να προβληματίζει τον πρωθυπουργό τον κάνει χαρούμενο γιατί ο Τσίπρας δεν έχει μυαλό είναι επικίνδυνος. 

Ευθύνες για ότι συμβεί αύριο έχει και ο πρόεδρος της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που θα έπρεπε να ντρέπεται.

Κ.Β.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου