Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα διωχθεί ποινικά αφού χωρίς κοινοβουλευτική νομιμοποίηση διαπραγματεύεται για το όνομα;



Είναι βέβαιο ότι εάν ο Αλέξης Τσίπρας προχωρήσει με τα Σκόπια και δώσει το όνομα Μακεδονία θα αντιμετωπίσει ποινικές ευθύνες και ειδικά δικαστήρια σε βαθμό κακουργήματος, όπως και όλοι όσοι συναίνεσαν σε αυτό το ξεπούλημα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ηγείται μιας κυβέρνησης συνεργασίας και ο εταίρος του οι ΑΝΕΛ, αποκλείουν με κάθε τρόπο να περιέχει η ονομασία το Μακεδονία, άρα δεν έχει ούτε τη στήριξη σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου, ούτε της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για να προχωρήσει σε μια συμφωνία που θα δεσμεύει τη χώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εξωτερικών, διαπραγματεύονται ως εκπρόσωποι των Κομμάτων τους και όχι ως εκπρόσωποι της Κυβέρνησης γιατί δεν έχουν καμία νομιμοποίηση και το κάνουν παράνομα και αντισυνταγματικά.

Η πλειοψηφία των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ειδικά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πρόκειται να αναγνωρίσει, πόσο μάλλον να ψηφίσει μια συμφωνία που δεν έχει την στήριξη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. 

Άρα; Δεν φοβάται τις συνέπειες και τις ποινικές ευθύνες ο Αλέξης Τίπρας; Αφού τελειώνει ο χρόνος του γιατί θέλει να αντιμετωπίσει και διώξεις εκτός από την χλεύη για την αποτυχία του και τα τόσα ψέματα που έχει πει για να εξαπατήσει τους πολίτες να τον ψηφίσουν;

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον ίδιο και την κυβέρνηση του και το μέλλον του σίγουρα δεν θα είναι ρόδινο μόλις βρεθεί εκτός κυβέρνησης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου