Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Γονείς γρονθοκόπησαν… γονείς μπροστά στα παιδιά σε γιορτή σχολείου της Αθήνας!



Την επίθεση που δέχθηκαν δυο μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 144ου Δημοτικού Σχολείου από δύο, επίσης, γονείς, κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης των μαθητών για τη λήξη των μαθημάτων, καταδίκασε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες γρονθοκόπησαν και τραυμάτισαν δυο μέλη του Συλλόγου μπροστά σε άλλους γονείς αλλά και στους μικρούς μαθητές του σχολείου, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και στη συνέχεια υπέβαλαν και μηνύσεις.

Αιτία υπήρξε, όπως ειπώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ανάθεση- επειδή δεν υπήρξε βοήθεια απ’ άλλους γονείς- σε άτομα πακιστανικής καταγωγής που μένουν στην περιοχή της προετοιμασίας της εκδήλωσης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε σχετικό ψήφισμα το οποίο δεν ψήφισε η παράταξη «Χρυσή Αυγή για την Αθήνα». Επίσης μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασαν φόβους για τυχόν νέα επεισόδια, την Κυριακή, στο ίδιο σχολείο, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει εκδήλωση η Πακιστανική Κοινότητα.


Πηγή : TheCaller.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου