Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Προκλητική προσπάθεια να υποβαθμίσουν τα συλλαλητήρια οι ακροαριστερές εφημερίδες της κυβέρνησηςΔεν υπάρχει εφημερίδα της κυβέρνησης που να μην αναφέρει ότι ήταν λίγος ο παλμός και λίγος ο κόσμος για να υποβαθμίσει την προσπάθεια των Ελλήνων που υπερασπίζονται το όνομα Μακεδονία.

Η δεύτερη πρόκληση ήταν από ακροαριστερούς δημοσιογράφους ειδικά της εφημερίδας ΑΥΓΗ που μιλούσαν για ακροδεξιούς που ηγούνται τέτοιων  συλλαλητηριών για να δώσουν άλλο τόνο, προσβάλλοντας τους διαδηλωτές.

Τελικά όπως αποδείχθηκε ότι μόνο εντεταλμένοι ακροαριστεροί εμφανίστηκαν στα συλλαλητήρια προκαλώντας φασαρίας για να προβοκάρουν και να αμαυρώσουν την διαμαρτυρία των Ελλήνων πολιτών, όπως έγινε στα Χανιά.

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε Πέλλα, Έδεσσα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, Σιάτιστα στη Μακεδονία, αλλά και σε Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα και παρεβρέθηκαν χιλιάδες κόσμος ώστε να διαψευστούν όλοι οι ακροαριστεροί που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας. 
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου