Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Δέν υπάρχει ένας σοβαρός στους ΑΝΕΛ; Κατσίκης: Και την κυβέρνηση να ρίχναμε, η συμφωνία θα υπογραφόταν



Είναι τραγικά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα και όποιος έχει παρακολουθήσει τα τραγικά στελέχη των ΑΝΕΛ που βγαίνουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, δεν γελάει κλαίει για την κατάντια της χώρας.

Ο Κατσίκης λέει μιλώντας στο «Θέμα 104,6» είπε ότι «Είμαστε σοβαρό πολιτικό κόμμα, με αρχές και αξίες», αλλά κάποιος πρέπει να του πει ότι οι Έλληνες έχουν άλλη άποψη, ειδικά μετά τα καραγκιοζιλίκια του Σαββάτου και την ψήφο ανοχής τους στον ΣΥΡΙΖΑ για το ξεπούλημα της Μακεδονιάς.

«Και την κυβέρνηση να ρίχναμε, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να αλλάξει» λέει για να δικαιολογήσει το έγκλημα που διέπραξαν οι ΑΝΕΛ ο βουλευτής τους, Κώστας Κατσίκης

«Μπορούσαμε να την εμποδίσουμε;», διερωτήθηκε κιόλας ο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια, για να απαντήσει ο ίδιος «Όχι», αλλά εάν ρωτούσε του Έλληνες θα έλεγαν φυσικά και μπορούσατε αλλά οι δικαιολογίες είναι δικαιολογίες. 

Όπως είπε στο «Θέμα 104,6» , η κυβέρνηση δεν θα έπεφτε... αν ψήφιζαν υπέρ της πρότασης δυσπιστίας. «Ο κύριος Τσίπρας, θα ήταν ακόμα πρωθυπουργός και ο κ. Κοτζιάς υπουργός. Δεν θα μπορούσαμε να την εμποδίσουμε. Θα πήγαινα να την υπέγραφαν και μετά θα ξεκινούσαν οι διερευνητικές» είπε εξαπατώντας και κοροιδεύοντας τους πολίτες ο κ. Κατσίκης. 

Για εμάς είπε, πρόκειται για μια προκαταρκτική συμφωνία και όποιες διαφωνίες είναι σεβαστές και αναφερόμενος στην Μανταλένα Παπαδοπούλου, είπε: «Είπε θα πάει σπίτι της. Τέτοια στελέχη κάποια στιγμή θα ξανά στρατευτούν». 

«Είμαστε σοβαρό πολιτικό κόμμα, με αρχές και αξίες» επέμενε να λέει ο Κατσίκης αλλά σημασία έχει τι λένε πλέον οι ΈΛληνες πολίτες και οι πολίτες μόνο για σοβαρούς δεν τους έχουν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου