Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Απίστευτη κατρακύλα του Πάνου Καμμένου και πολλά ερωτηματικά;;;;;;;;;;;



Είναι απίστευτη η προσπάθεια των ΑΝΕΛ και της κυβέρνησης, να αναδείξουν δήθεν ανατροπή του πολιτεύματος και να δημιουργήσουν κλίμα με δήθεν επιθέσεις κουκουλοφόρων σε γραφείο βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος με απύθμενο θράσος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για το αδίκημα των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος εάν είναι δυνατόν!!! Και όλα αυτά επειδή κινδυνεύει να χάσει την καρέκλα και την εξουσία και να μην μπορέσει να ξανά εκλεγεί ποτέ ως βουλευτής.



Έγραψε λοιπόν στα social media ο Πάνος Καμμένος :

«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. Όλα έχουν ένα όριο» 

Όποιος διαβάσει τι δήθεν έγινε στο γραφείο  βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας, που "απέτρεψαν"  οι συνεργάτες του βουλευτή που "αντέδρασαν" με αποτέλεσμα να "φοβηθούν" από τους συνεργάτες του βουλευτή και να αποχωρήσουν "οι κουκουλοφόροι", χωρίς να πειράξουν το παραμικρό στο γραφείο! Καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά όπως από πληροφορίες λέει και η αστυνομία!!!

Πολλά ερωτηματικά και πανικός στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου