Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ο Τζανακόπουλος αντί να μαζευτεί, αντρόπιαστος ξεφτιλίζεται συνεχίζοντας το παραμύθι αντί να ζητήσει συγνώμη



Μετά την νέα κυβερνητική ξεφτίλα με τα δήθεν σχέδια αποστασίας και ανατροπής του πολιτεύματος από την Νέα Δημοκρατία που δεν τους βγήκε γιατί τους κάρφωσαν οι ίδιοι οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ αντιεξουασιαστές του Ρουβίκωνα, συνεχίστηκε η ξεφτίλα με τις δηλώσεις Τζανακόπουλου.

Στα σενάρια του συντονισμένου σχεδίου εκφοβισμού της κυβέρνησης επιμένει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, χωρίς να ντρέπεται και ενώ τους έπιασαν με την γίδα στον ώμο όπως λέει ο λαός.

Μάλιστα, με αναφορές σε «περιθωριακές ακροδεξιές ομάδες και οργανωμένους προβοκάτορες» ο κ. Τζανακόπουλος εμμέσως ταυτίζει τον Ρουβίκωνα με αυτές και προσβάλει την συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ενώ περιμέναμε να βγει η κυβέρνηση και να ζητήσει συγνώμη για τις κατηγορίες που εκτόξευε όλη την ημέρα μέχρι να τους αποκαλύψουν οι σύντροφοι τους, βγήκε ο Τζανακόπουλος να κατηγορήσει την Νέα Δημοκρατία που δεν συμμετέχει στην γελοιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και θεωρεί ότι καλύπτει αυτές της πρακτικές.

Δεν αναφέρουμε την ανακοίνωση Τζανακόπουλου γιατί θεωρούμε ντροπή να συμμετέχουμε στον πανικό της κυβέρνησης και στην απόλυτη κατρακύλα της, απλά δεν τους βγήκε το στημένο και έγιναν μεγαλύτερη ξεφτίλα στην κοινωνία. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου