Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Απίστευτο ακροαριστερό καθεστώς προστατεύει τρομοκράτες - αντιεξουσιαστές και ζητάει ΕΔΕ για αστυνομικούς



Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε το ακροαριστερό καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας τους απλήρωτους εργαζόμενους της ιστοσελίδας «Στο Κόκκινο», ραδιοφωνικού σταθμού που πρόσκεινται στο ακροαριστερό καθεστώς να δικαιολογήσει τους αντιεξουσιαστές και με θράσος να ζητήσει ΕΔΕ για τον αστυνομικό φρουρό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η ντροπή ανακοίνωση του ακροαριστερού καθεστώτος μέσα από την ελεγχόμενη ιστοσελίδα  «Στο Κόκκινο»:

«Οι πρώτες έρευνες που διεξήχθησαν από την ασφάλεια δείχνουν όμως πως τα γεγονότα είναι πολύ διαφορετικά.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεαροί φαίνεται πως προξένησαν φθορές στον αφαλό της εισόδου των γραφείων του «Συνεταιρισμού Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας», που στεγάζεται σε κτίριο της Οδού Γενναδίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε η παραμικρή φθορά στο παραπλήσιο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος βρισκόταν εντός του με ξεκλείδωτη την πόρτα.

Ο φρουρός του Μιλτ. Βαρβιτσιώτη, όταν αντιλήφθηκε την ομάδα νεαρών πυροβόλησε στον αέρα, προφανώς τελώντας σε πανικό. Μετά τους πυροβολισμούς οι νεαροί ετράπησαν σε φυγή.

Για το θέμα διενεργείται έρευνα από την κρατική ασφάλεια, ενώ αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε ο «105,5 Στο Κόκκινο», να διαταχθεί και ΕΔΕ για τους πυροβολισμούς.

Είναι προφανές ότι τα γεγονότα δεν έλαβαν χώρο με τον τρόπο που θα «επιθυμούσε» η αξιωματική αντιπολίτευση, που βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει ξανά για «βία και ανομία», υπηρετώντας την ατζέντα περί «νόμου και τάξης».

Η ακροαριστερή ξεφτίλα του παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου