Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Πρώην υποψήφιο των ΑΝΕΛ που κάνει παρέα και με Πολάκη «έδειξε» ο Καμμένος για την επίθεση στην Κουντουρά!



Ο Πάνος Καμμένος κατονόμασε πρώην υποψήφιο βουλευτή των ΑΝΕΛ ως επικεφαλής της φραστικής επίθεσης στην Ελένη Κουντουρά. 


Ο κ. Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «στόχος είναι ο εκφοβισμός. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα χθες στα Χανιά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης όπου ήταν παρούσα η υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, να έχουμε ένα στημένο τηλεοπτικό σόου όπου με επικεφαλής τον πρώην κρατούμενο των φυλακών, κ. Παντελή Καπαρουδάκη, στελέχη της Χρυσής Αυγής αλλά και υπαλλήλων συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά των ΑΝΕΛ, ενός κλίματος το οποίο θα οδηγούσε, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, στο να φυλλορροήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».


Εκτός του ότι Παντελής Καπαρουδάκης υπήρξε στέλεχος των ΑΝΕΛ κυκλοφορεί και φωτογραφία στα social media που τα πίνει παρέα και με τον Συριζαίο Παύλο Πολάκη.

O Παντελής Καπαρουδάκης στις 16 Ιουλίου 2015 είχε ανακοινώσει στον τοπικό τύπο ότι αποχωρεί οριστικά από τους ΑΝΕΛ τονίζοντας πως «το κόμμα με την συμφωνία αυτή προσγειώθηκε “στην αντίπερα όχθη του ποταμού” και ότι πλέον  βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο “με εκείνους που μέχρι χθες ο ίδιος ο Πρόεδρος, έλεγε δωσίλογους, εθνοπροδότες, προσκυνημένους”.

O Καπαρουδάκης όπως δηλώνει ο ίδιος δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και αναφέρει : «Ανήκω στο Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών που από το καταστατικό του απαγορεύει στα μέλη του να έχουν οποιαδήποτε ενεργή πολιτική δράση, ενώ σχετικά με την υπόθεση στην οποία ήμουν το 1994 κατηγορούμενος, έχω αθωωθεί. Την περιπέτειά μου αυτή την γνώριζε ο Πάνος Καμμένος γι αυτό το 2012 ήμουν υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου