Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Απελπισμένες προσπάθειες των στελεχών ΑΝΕΛ με λάσπη να γλιτώσουν την διαπόμπευση μετά το ξεπούλημα



Πριν λίγο στον ΣΚΑΙ ο Μαυραγάνης σε απέλπιδα προσπάθεια προσπαθούσε να αποπροσανατολήσει από την συνέργεια που έκανε το κόμμα του δίνοντας το δικαίωμα στον ΣΥΡΙΖΑ να ξεπουλήσει την Μακεδονία. 

Ο Μαυραγάνης πετούσε ασύστολα λάσπη με ψεύδη εξαπατώντας όσους τον άκουγαν ότι τα στελέχη τους δεν φεύγουν επειδή τους πρόδωσα,  φεύγουν επειδή πληρώθηκαν από την Ν.Δ. και αυτά τα έλεγε χωρίς να ντρέπεται καθόλου.

Από την άλλη ο Παναγιώτης Σγουρίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι Epsilon κατήγγειλε ότι  «Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα» 

«Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές. Είναι άδικο οι ΑΝΕΛ να άρουν τον σταυρό των αμαρτιών και των πολιτικών λαθών όλων αυτών που μας κουνούν το δάχτυλο σήμερα. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καθαρή θέση», είπε προσπαθώντας να αποπροσανατολήσει από τις ευθύνες του κόμματος του και αν τους λυπηθούν οι αγανακτισμένοι πολίτες.

«Εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτή την συμφωνία δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, ζητάμε αυξημένη πλειοψηφία για να μπορέσουν επιτέλους να πέσουν οι μάσκες» είπε αφού όμως έδωσαν το δικαίωμα οι ΑΝΕΛ ψυχρά και χωρίς ηθική, να υπογράψει το ξεπούλημα ο ΣΥΡΙΖΑ στις Πρέσπες.

«θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία… Το “ότι είναι δυνατόν” νομίζω τα λέει όλα» τόνισε αδιαφορώντας ότι πλέον με την συνέργεια τους ΑΝΕΛ έχει ξεπουληθεί η Μακεδονία και έχουν τεράστιες ευθύνες.

Αντί να ζητήσουν συγνώμη και να ρίξουν την κυβέρνηση προσπαθούν με διάφορες δικαιολογίες να επιβιώσουν λίγους μήνες ακόμα βάζοντας ταφόπλακα στο πολιτικό τους μέλλον.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου