Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Γελάει όλη η Ελλάδα με τα σενάρια αποστασίας που αναφέρει πάνω στον πανικό του το Μαξίμου



Καταρρέουν, τους φεύγουν βουλευτές έχουν μείνει με το οριακό νούμερο των 152 βουλευτών και χωρίς να ντρέπονται αναφέρουν σχέδια νέας αποστασίας και επιχειρηματικά συμφέροντα, μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη.

Ίσως δεν διάβασαν στο Μαξίμου την επιστολή παραίτησης του κ. Λαζαρίδη που αναφέρει καθαρά τον λόγο και ο λόγος είναι η προδοσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο Μακεδονικό κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει ο ίδιος.

Η ξεκάθαρη επιστολή παραίτησης του Γιώργου Λαζαρίδη 




Διαβάστε τι αναφέρει το non paper που δόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και έχει κάνει τον κόσμο να γελάει,αλλά κανονικά θα έπρεπε να ανησυχεί γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι ακροαριστερή συμμορία του Μαξίμου στον πανικό τους μπορεί αν γίνουν πολύ επικίνδυνοι : 

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας. 
Είναι προφανές το γιατί. 
Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη.
Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν.
Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.
Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Η απάντηση της ΝΔ στις βλακείες του Μαξίμου : Βρίσκονται σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν :
«Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό, γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου