Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Το ξεπούλημα της Μακεδονίας θα γίνει στα Σκόπια γιατί φοβάται ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει στην ΕλλάδαΚυνηγημένοι θα υπογράψουν σε ξένο έδαφος το ξεπούλημα ελληνικού εδάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η Κυριακή εξακολουθεί να παραμένει η επικρατέστερη ημέρα για την πραγματοποίηση της τελετής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη βόρεια πλευρά της Μεγάλης Πρέσπας, δηλαδή στην ΠΓΔΜ γιατί ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται τις αντιδράσεις για το έγκλημα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας από την ακροαριστερά.

Η συμφωνία θα υπογραφεί από τους δύο υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και ΠΓΔΜ Νίκο Κοτζιά και Νίκολα Ντιμιτρόφ, παρουσία, βεβαίως, των πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ.

Για να το κάνουν πάρτι για να προκαλέσουν περισσότερο του Μακεδόνες και την Ελλάδα γενικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσκαλέσει στο ξεπούλημα της ιστορίας της Ελλάδας τον γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες, τον προσωπικό απεσταλμένο του για το ονοματολογικό Μάθιου Νίμιτς, τον γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και την ύπατη εκπρόσωπος της Ε.Ε. Φεντερίκα Μογκερίνι, που δεν δίνουν δεκάρα για το ποιανού είναι η Μακεδονία και ποια η ιστορία της όπως άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου