Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Η τρομακτική στιγμή που συμμορία απαγάγει μία Κινέζα στο αεροδρόμιο




Η Κινέζα Chen Jincai είχε όνειρο να επισκεφτεί την Ταϊλάνδη. Τα σχέδια της όμως δεν πήγαν όπως τα είχε προγραμματίσει...

Ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου Suvarnabhumi International Airport της Μπανγκόκ κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Μπορεί να διαρκεί μόλις 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα όμως συγκλονίζει…

Η Κινέζα Chen Jincai είχε όνειρο να επισκεφτεί την Ταϊλάνδη. Τα σχέδια της όμως δεν πήγαν όπως τα είχε προγραμματίσει. Η νεαρή μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, ακολουθήθηκε από μία γυναίκα και έναν άνδρα. Με απειλές σε χαμηλούς τόνους για να μην ακουστούν, την ανάγκασαν να τους ακολουθήσει.

Η γυναίκα αγνώστου ταυτότητας την έπιασε με πολύ δύναμη από το χέρι και εκείνη δεν είχε άλλη επιλογή από το να δεχτεί. Τα δύο μέλη της συμμορίας παρουσιάζονταν ως συνοδοιπόροι στο ταξίδι της. Με τη συνοδεία τους, πέρασε από τον έλεγχο όταν ξαφνικά άλλοι δύο άνδρες εμφανίστηκαν δίπλα της σαν να είναι κοινή παρέα. Όλοι μαζί συνέχισαν να περπατούν για να παραλάβουν την βαλίτσα της.

Ο άνδρας της Chen πλήρωσε 2 εκατομμύρια Yuan (313.000 δολάρια) για να την ελευθερώσουν. Κάλεσε την Αστυνομία όταν του ζήτησαν ακόμη 1 εκατομμύριο Yuan. Μετά από 13 μέρες και πολλές αλλαγές σε ξενοδοχεία, η συμμορία παράτησε την Chen στο δρόμο.

Οι αστυνομικές αρχές μετά από ένα περίπου μήνα εντόπισαν τη συμμορία που κατηγορείτο για απαγωγή. Πάνω από 10 Ταϊλανδέζοι συμμετείχαν στο σχέδιο, ένας εκ των οποίων δούλευε σε γραφείο εξυπηρέτησης επιβατών στο αεροδρόμιο.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή βίντεο: South China Morning Post
newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου