Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η κυβέρνηση βλέπει δράκους και ο Λαζαρίδης ξεκαθαρίζει: Δεν εξαγοράστηκα, δεν παραδίδω την έδρα μου



Οι δράκοι που ακούμε αυτές τις δύο ημέρες από τους ΣΥΡΖΑΝΕΛ, για αποστασίες, απειλές και χρηματισμούς βουλευτών φαίνεται ότι είναι προσπάθεια να δημιουργήσει κλίμα το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που καταρρέει και ευτυχώς για την χώρα τελειώνει με τον χειρότερο τρόπο.

Τα σενάρια αυτά περί χρηματισμού του «Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα»,  ξεκαθάρισε σήμερα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Γιώργος Λαζαρίδης που αποχώρησε χθες από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

«Τήρησα τους κανόνες και δεν θα πέσω στο επίπεδο που πέφτουν αυτοί οι άνθρωποι», σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι, «ακόμη και στην επιστολή παραίτησής μου δεν προσβάλω κανέναν».

«Είχαμε συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια. Επομένως αυτός που θα στήριζε την πρόταση μομφής θα έθετε σε κίνδυνο την 4η αξιολόγηση. Αν τη στήριζα, θα παραβίαζα τη συμφωνία που είχαμε κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ μας. Άρα δε θέτω σε κίνδυνο την εξέλιξη της 4ης αξιολόγησης και την κατάλληλη στιγμή προσπαθώ να κρατήσω τις κόκκινες γραμμές» συνέχισε να λέει ο κ. Λαζαρίδης.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής «ένιωσε προσβεβλημένος όταν αποκλείστηκε η έγκριση της συμφωνία με τη διευρυμένη ψήφο των 180 βουλευτών»

Κληθείς να απαντήσει στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη που βρισκόταν στην ίδια εκπομπή, στο  γιατί δεν παραδίδει την έδρα του, απάντησε ότι δεν θα την παραδώσει, αλλά θα κάνει «ό,τι προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου