Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Η ακροαριστερή συμμορία του Μαξίμου έτοιμη να στήσει βρώμικα παιχνίδια σε Κ. Μητσοτάκη



Ο πανικός του είναι σε τέτοιο σημείο που δεν τους νοιάζει να πετάξουν λάσπη, ψέμα και προπαγάνδα στον βασικό τους αντίπαλο Κυριάκο Μητσοτάκη για τον πλήξουν μήπως και γλιτώσουν τον διασυρμό στις εκλογές.

Διαβάσαμε στο liberal.gr την άμεση ενέργεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία, για να προλάβει την ακροαριστερή συμμορία του Μαξίμου πριν  πέσει σε ποινικά παραπτώματα που θα τα βρουν μπροστά τους οι υπεύθυνοι μετά τις εκλογές.

Στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου θα απευθυνθεί η Ν.Δ. προκειμένου να αποσαφηνιστεί το περιεχόμενο των κυβερνητικών non papers στα οποία γίνεται αναφορά σε ανοιχτές υποθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Δικαιοσύνη. Υποθέσεις που ουδείς άλλος γνωρίζει. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα στείλει τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος και τους δυο νομικούς του συμβούλους του στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου προκειμένου να ρωτήσουν πως είναι δυνατόν σε ένα κυβερνητικό non paper ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εμφανίζεται ότι έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη, τις οποίες δεν ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχουν.

Όπως λένε στην Πειραιώς, ενδεχομένως η αναφορά του Μαξίμου να αφορά μελλοντικά δημοσιεύματα σε φιλικά προς την κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης, όπως κατ' επανάληψη έχει συμβεί στο παρελθόν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου