Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Μαζεύεται κόσμος στις Πρέσπες κατά των Τσίπρα - Κοτζιά για το ξεπούλημα της ΜακεδονίαςΣε αναβρασμό η Μακεδονία και οι Έλληνες που ετοιμάζονται για συλλαλητήριο στις Πρέσπες, και μάλιστα για την ημέρα που θα υπογραφεί η συμφωνία για να αντιδράσουν εναντίον των Τσίπρα - Κοτζιά και το ξεπούλημα που κάνουν στην χώρα χωρίς να έχουν την νομιμοποίηση.

Αναμένεται να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας, στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση του προδότη ΑλέξηΤσίπρα και Ζάεφ.

Εάν το σημερινό τηλεφώνημα Τσίπρα – Ζάεφ είναι αυτό που θα ολοκληρώσει τη συμφωνία, τότε το Σάββατο θα πέσει η υπογραφή ξεπούλημα απο τον Αλέξη Τσίπρα και με βεβαιότητα θα βάλει ταφόπλακα στην πολιτική του καριέρα και θα ανοίξει τον δρόμο για ποινικές διώξεις εναντίον του και εναντίον όσων τόλμησαν να συμπράξουν μαζί του.

Όπως τόνισε ο κ. Τάτσιος διοργανωτής του συλλαλητηρίου «θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, αφού δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις».
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου