Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Ο Πολάκης μου είπε ότι η κυβέρνηση θα λειτουργήσει με συνθήκες Κιμ Γιονγκ Ουν



Αυτή ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας όταν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία του είπαν ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν δέχεται νομοθετική ρύθμιση για τους συμβασιούχους συναδέλφους του.

Μια απίστευτη απάντηση έδωσε ο Παύλος Πολάκης στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, όταν στη συνάντηση που είχαν για το θέμα των συμβασιούχων εργαζομένων στα νοσοκομεία τον ενημέρωσαν ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν δέχεται τη νομοθετική ρύθμιση που ο ίδιος τους υποσχέθηκε ότι θα φέρει στη Βουλή προκειμενου οι συμβάσεις να παραταθούν μέχρι τις 30/5/2019. 

Όπως δήλωσε έκπληκτος ο Μιχάλης Γιαννάκος στις τηλεοπτικές κάμερες: «Μας κούφανε όλους, μας είπε ότι εμείς δεν δεχόμαστε την εξουσία του ελεγκτικού συνεδρίου και των δικαστών. Στην Ελλάδα κουμάντο κάνει η Βουλή, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Μας είπε δηλαδή ότι δεν δέχεται τη διάκριση των εξουσιών. Θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και αν χρειαστεί ακόμη και η Βουλή θα υπογράψει τα εντάλματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι».

Τέλος ο κ. Γιαννάκος σημείωσε: «Μας είπε ο κ. Πολάκης ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος θα λειτουργήσει με συνθήκες Κιμ Γιονγκ Ουν, δηλαδή με συνθήκες Βορείου Κορέας». «Τι θα καταλύσει τη Δημοκρατία δηλαδή και το υπουργείο θα υπογράφει μόνο του για να πληρώνει τους εργαζόμενους;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου