Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ίσως θεωρούν την ξεφτίλα θετική προβολή! Καρακώστα : Η βία ακολουθεί όσους γεννήθηκαν με καισαρική



Απίστευτη δήλωση από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα που δείχνει το χαμηλό επίπεδο του έχουν οι βουλευτές τους ακροαριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γενικότερα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Εύη Καρακώστα ξεπέρασε κάθε επιστημονικό τεκμήριο, και άφησε άφωνη την επιστημονική κοινότητα και κυρίως του γυναικολόγους ξεστομίζοντας ότι αν ένα παιδί γεννηθεί με καισαρική τομή, η βία θα το ακολουθεί για όλη του τη ζωή.

Η αναφορά αυτή έγινε μετά στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις καισαρικές, το ποσοστό καισαρικών τομών στην Ελλάδα ανήλθε στο 56,8%, όταν σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο είναι 15%.

Με αφορμή αυτό η Εύη Καρακώστα ξεφτιλίστηκε όπως κάνει και η πλειοψηφία των στελεχών της κυβέρνησης γράφοντας στο προσωπικό της προφίλ Facebook:

«Από τη στιγμή που η χώρα μας διαθέτει τη θλιβερή πρωτιά στις καισαρικές τομές, αν ισχύει ότι ο τρόπος που έρχεται το νεογέννητο στον κόσμο παίζει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που θα ζήσει, η βία είναι εμφανώς παρούσα στην υπόλοιπη ζωή...»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου