Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Το παρακράτος αλωνίζει! Επιτθέθηκαν στο γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη ΒαρβιτσιώτηΤην επίθεση από 30 αντιεξουσιαστές στο γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ανέλαβε να διερευνήσει η Κρατική Ασφάλεια.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 19:20, στο κτίριο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γεναδίου στην Αθήνα, όπου ο αστυνομικός της συνοδείας του πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα. Στο διπλανό γραφείο με του κ. Βαρβιτσιώτη, στον 2ο όροφο, στεγάζεται ο Οικοδομικός Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας. 

Οι δράστες προξένησαν φθορές και στον αφαλό της εισόδου του συνεταιρισμού των δικαστών, ενώ δεν κατάφεραν να πείραξαν το γραφείο του βουλευτή, γιατί πρόλαβε και αντέδρασε πυροβολώντας στον αέρα ο φρουρός του από τον δρόμο που βρισκόταν, και έφυγαν γρήγορα. 

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν «τρικάκια» με συνθήματα αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα και έγραψαν με σπρέι στον τοίχο ανάμεσα στα δύο γραφεία, τη λέξη «αλληλεγγύη». 
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου