Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Έκθεση σοκ του ΟΗΕ: Το καθεστώς Μαδούρο σκότωσε πάνω από 500 πολίτες




Αυτός είναι ο κολλητός των Τσίπρα - Παππά που έπαιρνα μαθήματα διακυβέρνησης από τον ίδιο και τον έχουν ακόμα και σήμερα πρότυπο κυβερνήτη.

Έκθεση σοκ του ΟΗΕ για τις πρακτικές του προέδρου της Βενεζουέλα Νίκολας Μαδούρο έδωσαν στη δημοσιότητα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η Έκθεση επιβεβαιώνει πως πάνω από 500 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες και τις πρακτικές των δυνάμεων ασφαλείας του καθεστώτος Μαδούρο, από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι σήμερα.

Με την γνωστή τακτική των καθεστώτων του ψέματος, της λάσπης και της απάτης ο Μαδούρο, επιχείρησε να παρουσιάσει πλαστά στοιχεία, προκειμένου να αποδείξει ότι οι θάνατοι συνέβησαν στη μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει κατά την περίοδο της κοινωνικής επανάστασης.

Το καθεστώς του Μαδούρο απαγόρευσε στους ερευνητές των Ηνωμένων Εθνών να μεταβούν στη Βενεζουέλα και να διενεργήσουν την έρευνά τους συλλέγοντας στοιχεία, έτσι αναγκάστηκαν να διερευνήσουν την υπόθεση εξ αποστάσεως, καταγράφοντας συνεντεύξεις από τουλάχιστον 150 αυτόπτες μάρτυρες και θύματα, με τα οποία επικοινωνούσαν μέσω διαδικτύου και ειδικότερα μέσω των social media.

Ορισμένα από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι ερευνητές των Ηνωμένων Εθνών, προήλθαν από την πρώην επικεφαλής ασφαλείας Λουίζα Ορτέγκα, η οποία απολύθηκε από τον Νίκολας Μαδούρο πριν από λίγους μήνες. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου