Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Θα γεμίσει την Ελλάδα μετανάστες ο Τσίπρας και πήρε μία αναστολή ΦΠΑ σε 5 νησιά για λίγο καιρό



Δεν έγινε κατάργηση της αύξησης του ΦΠΑ στα 5 νησιά αλλά απλά μετάθεση και όποιος πανηγυρίζει είναι απλά θύμα της κυβέρνησης Τσίπρα.

Τον έχουν εύκολο του δίνουν αντίδωρα και ο Τσίπρας παίρνει καταστροφικές για την Ελλάδα και τους Έλληνες αποφάσεις.

Με το γνωστό τρόπο ακροαριστερής προπαγάνδας το κακό το σερβίρει για καλό και μάλιστα πανηγυρίζει ο αντρόπιαστος Αλέξης Τσίπρας λέγοντας την απόφαση για επιστροφή μεταναστών στην χώρα που δεν έχει πλέον που να τους βάλει «εξαιρετικά θετική εξέλιξη».

Την ώρα που έκανε για ακόμα μία φορά τον επιτυχημένο χαντακώνοντας την χώρα ο Τσίπρας, η Άνγκελα Μέρκελ ξεκαθάριζε ότι Μαδρίτη και Αθήνα δέχθηκαν να «επαναπατριστούν» όσοι πρόσφυγες ζήτησαν άσυλο στις δύο αυτές χώρες, αλλά θα εντοπίζονται σε γερμανικό έδαφος και στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία.

Μάλιστα επειδή ξανά ξεβρακώθηκε στους ξένους ο Αλέξης Τσίπρας απείλησε και τους Έλληνες λέγοντας ότι το μέτρο θα ισχύει, για όσο διαρκεί η προσφυγική κρίση και όσο είναι εκείνος πρωθυπουργός, σχολιάζοντας ότι θα είναι για πολύ καιρό ακόμα και κλείνοντας το μάτι στους Γερμανούς σε βάρος των Ελλήνων μήπως μπορέσουν αν τον κρατήσουν στην εξουσία λες και ψηφίζουν οι Γερμανοί.

Η αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στο 24% στα πέντε νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα οποία δέχονται το κύριο βάρος των προσφυγικών ροών, είναι η Λέσβο, η Χίο, η Σάμο, η Κω, και η Λέρο.

Το αισχρότερο όλων είναι ότι για ακόμα μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας δεν προστάτεψε την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά κοίταξε να προστατευτεί ο ίδιος μήπως και κερδίσει χρόνο στην εξουσία, παίρνοντας φτωχά ανταλλάγματα και κάνοντας τα πανηγύρια επιτυχίας.

Με λίγα λόγια το ξεπούλημα της Μακεδονίας και οι επιστροφή μεταναστών στην χώρα έχει φτωχά ανταλλάγματα μήπως και δεν καταποντιστεί ο Τσίπρας στις εκλογές

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί αναστολής της αύξησης των συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Ν.Δ. αντί να την… αντιπολιτεύεται, μπορούν να προκύψουν και θετικά αποτελέσματα για την χώρα. Η Ν.Δ. χαιρετίζει την αναστολή της αύξησης του Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα, κάτι που είχε προτείνει τρεις φορές με τροπολογία στη Βουλή και είχε απορρίψει η κυβέρνηση.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Τσίπρας αντί να κατασκευάζει εχθρούς ή να αναζητά συνενόχους για το Σκοπιανό, ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε με τον κ. Ζάεφ απορρίπτεται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου