Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Δεν μπορούμε να συνέλθουμε από τα γέλια με το video Τσίπρα που κάνει τον επιτυχημένο



Ήταν δίκαιο και έγινε video

Αντί να ντρέπεται που έχει οδηγήσει στην φτωχοποίηση 4,5 εκατομμύρια Έλληνες για να μείνει στην εξουσία και να κάνει τον επιτυχημένο, φτιάχνει αυτο - αποθεωτικά video.

Δεν μπορούμε να συνέλθουμε από εχθές που κυκλοφόρησε το video του Αλέξη Τσίπρα στο twitter που κάνει τον επιτυχημένο και ότι δουλεύει στο γραφείο του.

Το αυτο - αποθεωτικό video έχει ταξιδέψει διεθνώς και έχει κάνει τους Έλληνες σε όλη την υφήλιο να κατουρηθούν στην κυριολεξία από τα γέλια με το νέο καραγκιοζιλίκι του Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικά στο twitter έγινε πάρτι αφού έφαγε τέτοια καζούρα και τέτοια ξεφτίλα ο Αλέξης Τσίπρας που εάν ήταν άλλος θα ντρεπότανε.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση εκτός από την γελοιότητα Αλέξη Τσίπρα είναι η καθεστωτική νοοτροπία αυτής της ακροαριστερής κυβέρνησης με την καθιερωμένη πλέον, παραποίηση του εθνικού θυρεού: Σε όλα τα βίντεο που παράγει και διακινεί το Μαξίμου, η τελευταία εικόνα παρουσιάζει σαν σφραγίδα το εθνόσημο και από κάτω τις λέξεις «Ελληνική Κυβέρνηση». 

Σαν η τρέχουσα κυβέρνηση να έχει αυτονομηθεί από την «Ελληνική Δημοκρατία».










Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται.
Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου