Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Δεν υπέγραψαν για τα προνοιακά επιδόματα τους κλείνουν και τις πύλες πρόσβασης ΑΜΕΑ στον ΟΑΣΑ



Δεν φτάνει που πήγε 4 Μαΐου και η πρώτη φορά αριστερά δεν έχει στείλει υπογεγραμμένη την εντολή στους δήμους και τα λεφτά να πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα ΑΜΕΑ, τους απαγορεύουν και την πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς.

Με αιφνιδιαστική απόφαση σήμερα το πρωί αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των πυλών, συμπεριλαμβανομένων των πυλών ΑΜΕΑ, στους σταθμούς Ακρόπολη και Αγία Μαρίνα ως τις 2 το μεσημέρι.

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ προτρέπει όσους άνεργους και ΑΜΕΑ δεν έχουν ακόμα φροντίσει να φορτίσουν τις κάρτες τους με δωρεάν μετακινήσεις, να το κάνουν άμεσα, ενώ ο ΟΑΣΑ γνωρίζει ότι σημαντικός αριθμός επιβατών που έχουν κάνει αίτηση online ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο δεν έχουν λάβει ακόμα τις κάρτες τους καθώς αυτές δεν έχουν ακόμα εκδοθεί, τέσσερις σχεδόν μήνες αργότερα. Οι αιτήσεις παραμένουν καταχωρημένες στο σύστημα αλλά ο ΟΑΣΑ δεν δίνει καμία λύση με αποτέλεσμα χιλιάδες άνεργοι και ΑΜΕΑ να παραμένουν όμηροι του οργανισμού.

Όπως όλα δείχνουν, το κλείσιμο των πυλών ΑΜΕΑ στους σταθμούς του Μετρό θα συνεχιστεί ενώ ο ΟΑΣΑ δεν νοιάζεται καθόλου για όσους δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση, όπως δεν νοιάζεται και η κυβέρνηση πότε και με ποια καθυστέρηση θα πάρουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες το αναγκαίο για την επιβίωση τους και την στήριξη τους προνοιακό επίδομα.

Πρώτη φορά και τελευταία αριστερά.


1 σχόλια :

  1. Ποια αιφνιδιαστική απόφαση; Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ανακοινώσει ο ΟΑΣΑ ότι θα κλείσουν οι πύλες. Από τις αρχές Απρίλη όλα τα ΑΜΕΑ έχουν φορτισμένη κάρτα όπως και οι άνεργοι. Ξυδάκι στους τζαμπατζήδες που μοσχοανέθρεψε και η υπάρχουσα κυβέρνηση. Ώρα να υπάρχει και πραγματική τιμολόγηση του κόστους από δωρεάν και μειωμένα κόμιστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή