Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Αντιεξουσιαστές απειλούν την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων του Πεδίου του Άρεως



Η ανοχή στο έγκλημα στους συντρόφους της κυβέρνησης αντιεξουσιαστές τους έχει κάνει επικίνδυνους και αδίστακτους.

Δεν σταματάνε πουθενά και έφτασαν στο σημείο να απειλούν την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων του Πεδίου του Άρεως έτσι και πειράξει η αστυνομία τους κακοποιούς και τους αλλοδαπούς που παρασιτούν στον πάρκο.


Απειλές εναντίον των κατοίκων του Πεδίου του Άρεως που δραστηριοποιούνται ενάντια στην ερήμωση του ιστορικού Πάρκου της Αθήνας και ενάντια στην παγίωση του χαρακτήρα του ως «πιάτσα ναρκωτικών» εξαπολύουν αντιεξουσιαστές με την υπογραφή «Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ». Δηλαδή η ομάδα που έχει κάνει γιάφκα κακοποιών και λαθρομεταναστών το οικονομικό πανεπιστήμιο απειλώντας ακόμα και την σωματική ακεραιότητα φοιτητών.


Το «Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ» που απειλεί ευθέως την σωματική ακεραιτότητα πολιτών και φοιτητών, στεγάζεται παράνομα μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο του ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ).


Οι αντιεξουσιαστές κόλλησαν αφίσες εντός του Πεδίου του Άρεως και στους γύρω δρόμους,  και αποκαλούν τους ενεργούς πολίτες του Πάρκου «μίζερους μικροαστούς» που θέλουν να κάνουν το Πεδίο του Άρεως «ασφαλή και φιλόξενο χώρο για όλους».

Δηλαδή με λίγα λόγια οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το πάρκο να είναι γκέτο ναρκωτικών και για κάθε είδους εγκληματικότητα.

«Νιώθουμε απέχθεια για κάθε εθελοντική διοργάνωση, ειδικότερα όταν απαρτίζεται από μίζερους μικροαστούς και ανθρωπιστές», γράφουν οι αντιεξουσιαστές και απειλούν: «Τέτοια σκουπίδια (σ.σ. οι ενεργοί κάτοικοι και οι φοιτητές του ΟΠΑ) θα περνάνε από το Πεδίον του Άρεως μόνο τρέχοντας»!

Απειλούν δηλαδή την σωματική ακεραιτότητα των πολιτών και των φοιτητών ξέροντας ότι έχουν την προστασία του Τόσκα και της κυβέρνησης Τσίπρα.


Σήμερα Κυριακή διοργανώνεται ο αγώνας δρόμου «OΠΑ Run» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κινητοποιήσει δεκάδες εθελοντές φοιτητές αλλά και κατοίκους του Πεδίου του Άρεως που θέλουν να δουν τον μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας να αποκτά ξανά ζωή μετά από χρόνια απαξίωσης και ερήμωσης, στα οποία μετατράπηκε σε πάρκο κάθε είδους κακοποιών και στέκι εμπόρων ναρκωτικών.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου