Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Και τι έγινε που οι μειώσεις συντάξεων είναι ψηφισμένες η Φωτίου κοροϊδεύει τους συνταξιούχους



Μπόλικο ψέμα από τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χωρίς ίχνος ήθους και ψεύτικες κυβερνητικές υποσχέσεις δήθεν ότι δεν θα περικοπούν οι συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου παρά τον ψηφισμένο νόμο.

Σήμερα ήταν η σειρά της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώ Φωτίου που βγήκε στον ΣΚΑΙ και με γνωστό ύφος τη, συνέστησε στους συνταξιούχους να «κάνουν λίγο υπομονή» και να «σπεύδουν βραδέως», υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά τα θέματα «δεν είναι τελειωμένα».

Όπως είπε, με την γνωστή συνταγή παραπλάνησης υπάρχει μεν ο ψηφισμένος νόμος αλλά συνάμα «είμαστε σε μία κατάσταση μετάβασης που είναι κοσμογονική που θα φέρει και άλλα πράγματα».

Δεν ξέρω εάν το καταλάβαμε όλοι; Συμβαίνουν κοσμογονικές αλλαγές στην Ελλάδα όπως είπε η τραγική κυρία Φωτίου και γέλαγαν και τα καλώδια από τις κάμερες.

Η κ. Φωτίου δήλωσε ότι υπάρχει και συντηρείται ένα κλίμα τρομοκράτησης των συνταξιούχων από μέσα ενημέρωσης και για «εφιαλτικά τρέιλερ των καναλιών».

Σημειώνουμε ότι η κ. Φωτίου πριν ξεφτιλιστεί θα έπρεπε να έχει παρακολουθήσει τον υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσκαλώτο, που είπε καθαρά ότι δεν είναι ακόμα ώρα η Αθήνα να θέσει θέμα μη μείωσης συντάξεων και θα κοπούν οι συντάξεις.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου