Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Κατσίκης: Ετεροφοβικοί προστάτες λεσβιών και γκέι ζητούν την παραπομπή μου



Νέες εξηγήσεις έδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης για την ομιλία του στη Βουλή σχετικά με τους ομοφυλόφιλους με τους παιδόφιλους κάνοντας ταυτόχρονα επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπήρξα ομοφοβικός ούτε σκοταδιστής και δεν έχω να εξετάσω καμία θέση και στάση μου. Ήμουν ξεκάθαρος και δεν παίρνω τίποτα πίσω», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημειώνοντας εκ νέου ότι δεν «εξίσωσε» τους ομοφυλόφιλους με τους παιδόφιλους, στην ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για την ψήφιση του νομοσχεδίου στο οποίο περιλαμβανόταν το άρθρο που προβλέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο πέρασε με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια.

Ο Κ. Κατσίκης κατηγόρησε τα Μέσα ότι παραποίησαν τις δηλώσεις του για να «κατασκευάσουν ειδήσεις» και ισχυρίστηκε ότι «βιώνει τη δικτατορία του διαφορετικού».

Κληθείς να σχολιάσει την παραπομπή του που ζητούν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή που κατέθεσαν στον πρόεδρο της Βουλής, είπε πως «16 ετεροφοβικοί προστάτες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, λεσβιών, γκέι, τρανσέξουαλ, ζητάνε από τον πρόεδρο της Βουλής την παραπομπή μου».

Όπως είπε, δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της σχετικής επιστολής, ούτε όμως και την ύπαρξή της, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τη βασιμότητά της, αλλά ούτε τι ζητούν οι 16.

Δήλωσε όμως ότι «αυτοί που κατέθεσαν την επιστολή κορόιδευαν τον ελληνικό λαό».

Σημειώνεται ότι την παραπομπή του βουλευτή των ΑΝΕΝ, Κωνσταντίνου Κατσίκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής «για τις απαράδεκτες, άκρως προσβλητικές, ομοφοβικές δηλώσεις του», ζητούν, με επιστολή τους στον πρόεδρο του Σώματος, Νίκο Βούτση, 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιστολή των βουλευτών έχει ως εξής:
«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

με αφορμή τις χθεσινές, απαράδεκτες, άκρως προσβλητικές, ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή και την υιοθεσία -δηλώσεις που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ρητορική μίσους- οι υπογράφοντες και υπογράφουσες βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ, ζητάμε -κατ' εφαρμογή του άρθρου 2 του Κώδικα Δεοντολογίας και με ανάλογη εφαρμογή των άρθρων του Κανονισμού- την παραπομπή του κ. Κατσίκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Οι αιτούντες βουλευτές:

Αναγνωστοπούλου Σία
Δρίτσας Θοδωρής
Δριτσέλη Παναγιώτα
Ιγγλέζη Κατερίνα
Καββαδία Αννέτα
Καραγιαννίδης Χρήστος
Κυρίτσης Γιώργος
Λάππας Σπύρος
Μαντάς Χρήστος
Μιχαηλίδης Ανδρέας
Μορφίδης Κώστας
Πάλλης Γιώργος
Παπαδόπουλος Χριστόφορος
Παρασκευόπουλος Νίκος
Σταματάκη Ελένη
Ψυχογιός Γιώργος».


Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου