Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Μπράβο σε δήμους που κάνουν αγώνα δρόμου να καλύψουν την αδιαφορία του ΥΠΕΣ για τα προνοιακά επιδόματα




Η απόφαση για να πληρωθεί το δίμηνο Μαρτίου - Απριλίου των προνοιακών επιδομάτων καθυστέρησε από το ΥΠ.ΕΣ., με αποτέλεσμα αντί να σταλεί στου δήμους 01/05/2018 εστάλη μετά από δημοσίευση καταγγελιών της αναλγησίας και γκρίνια των δικαιούχων 07/05/2018. 

Από την Δευτέρα και μέχρι σήμερα ορισμένοι δήμοι που έχουν ευθιξία και σοβαρότητα για το κοινωνικό έργο που επιτελούν, άρχισαν από σήμερα 10 Μαΐου να πληρώνουν προνοιακά επιδόματα για να μην καθυστερήσουν τα λεφτά σε ΑΜΕΑ που τους είναι απαραίτητα.

Πρώτος από όλους στην πληρωμή προνοιακών επιδομάτων είναι ο δήμος Ασπρόπυργου μαζί με τον δήμο Καλλιθέας Αττικής και αυτό οφείλεται στην ευθιξία και την σοβαρότητα του γραφείου πρόνοιας των δήμων και των Δημάρχων τους. 

Ακολουθούν ο δήμος Λάρισας για αύριο 11 Μαΐου και ο δήμος Κοζάνης την Δευτέρα 14 Μαΐου που ενημερώνουν τους δημότες τους για τις καταβολές των προνοιακών επιδομάτων.

Ευχόμαστε όλοι οι δήμοι να λειτουργήσουν υπέρ των ΑΜΕΑ διορθώνοντας την αμέλεια και αδιαφορία του Υπουργείου Εσωτερικών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου