Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Ο Παππάς κάνει προσλήψεις στον ΕΛΤΑ και ο ΕΛΤΑ παίρνει τα λεφτά της ΔΕΗ για να πληρώνει μισθούς



Είναι γεγονός ότι ο ΕΛ.ΤΑ. δεν αποδίδει τις πληρωμές λογαριασμών της ΔΕΗ των καταναλωτών με αποτέλεσμα να έχουν κινδυνέψει πολύ συμπολίτες μας ακόμα και με διακοπή ρεύματος.

Πληροφορίες λένε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν οδηγήσει όλους τους δημόσιους οργανισμούς και το δημόσιο γενικότερα σε εξαθλίωση και ενδεχόμενη πτώχευση, αφού έχουν στερέψει όλα τα αποθεματικά τους από την συνεχιζόμενη αφαίμαξη των ταμείων τους.

Είναι γεγονός ότι τα λεφτά που πληρώνουν οι καταναλωτές για ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ πηγαίνουν για να καλύψει ο ΕΛΤΑ τις ανάγκες του, ειδικά στις πληρωμές μισθών υπαλλήλων και των νέων προσλήψεων που κάνει ασύστολα ο επικίνδυνος Νίκος Παππάς.

Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, σχολιάζοντας την απαράδεκτη ταλαιπωρία των καταναλωτών που πληρώνουν τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. μέσω των ΕΛΤΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενόσω ο κ. Παππάς κάνει αθρόες προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, οι πολίτες ταλαιπωρούνται, καθώς ανακαλύπτουν ότι, παρόλο που έχουν πληρώσει τις οφειλές τους στα ΕΛΤΑ, τα χρήματα τους δεν έχουν αποδοθεί στη Δ.Ε.Η. 

Τα ΕΛΤΑ προβάλλουν ως δικαιολογία τη δυσλειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμών και κατηγορούν τον Υπουργό, κ. Παππά, ότι δεν τους έχει αποδώσει τα χρήματα της καθολικής υπηρεσίας. Εν τω μεταξύ, ο κ. Σταθάκης σφυρίζει αδιάφορα.

Άλλο ένα κυβερνητικό φιάσκο, με θύμα τους Έλληνες πολίτες».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου