Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Κοντεύουν 6 ημέρες από την επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ και ούτε μία σύλληψη



Λαλίστατος για την επίθεση Μπουτάρη ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας και το γνωστό επικοινωνιακό σώου εχθές στην Θεσσαλονίκη αλλά ούτε μία αναφορά για τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα. 

Έως σήμερα δεν έχει γίνει ούτε μία σύλληψη, όπως δεν έγινε και την ίδια ημέρα της επίθεσης ειδικά όταν 35 αστυνομικοί, ορατοί ή κρυφοί, βρίσκονταν σε υπηρεσία στην περιοχή του Συμβουλίου της Επικρατείας και την ώρα της εφόδου του «Ρουβίκωνα» ήταν όλοι εκεί, αλλά κανένας υποτίθεται δεν αντελήφθη την επίθεση των αντιεξουσιαστών.

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση για τις εντολές που έχει η ΕΛ.ΑΣ. απο την πολιτική ηγεσία για την αντιμετώπιση των αντιεξουσιαστών είναι ότι σε μικρή απόσταση από την έδρα του ανώτατου δικαστηρίου βρισκόταν διμοιρία των ΜΑΤ με δύναμη 25 ανδρών, ενώ στους γύρω δρόμους βρίσκονταν τουλάχιστον δέκα αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης κρατικής ασφάλειας.

Η Αστυνομία έχει συλλέξει το υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το ΣτΕ, όμως, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας, τα πλάνα είναι άχρηστα, καθώς οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη.

Έμπειροι αστυνομικοί λένε ότι εάν ήθελαν να τους ταυτοποιήσουν θα το έκαναν, γιατί από το ΣτΕ μέχρι να γυρίσουν πίσω στα Εξάρχεια οι αντιεξουσιαστές, υπάρχει πολύ υλικό από κάμερες που θα μπορούσαν να ταυτοποιήσουν κάποιους εάν όχι όλους.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου