Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Κοντά σε ιστορική νίκη η ΔΑΠ, ούτε στο 1% η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ! Συγχαρητήρια από Λ. ΑυγενάκηΣτα τάρταρα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν έχει καταφέρει να φτάσει ούτε στο Κάτω από 1% στα ΑΕΙ, και φτάνει μόλις το 0,5% στα ΤΕΙ.

Με την ενσωμάτωση να προσεγγίζει το 60% των φοιτητικών συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ βρίσκεται πάνω από το 49% στις κάλπες των ΑΕΙ.

Δεύτερη η ΠΚΣ (Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας - ΚΚΕ) με ποσοστό 20%, στα τάρταρα ο ΣΥΡΙΖΑ με μόλις 1%.


Με αντίστοιχο ποσοστό ενσωμάτωσης στα ΤΕΙ, η ΔΑΠ  ξεπέρασε το 62%, και δεύτερη η ΠΚΣ (Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας - ΚΚΕ) με ποσοστό 16%, τρίτη η ΠΑΣΠ με 11%, στο τίποτα 0,5% ο ΣΥΡΙΖΑ. 


Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την ανάδειξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διεκδίκησε για 32η χρονιά και κέρδισε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των φοιτητών της χώρας.  

Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει απόλυτα: Η νέα γενιά πιστεύει στις αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της προόδου και της Αριστείας, όλα όσα συνθέτουν δηλαδή το αξιακό οικοσύστημα της παράταξής μας και της ιστορικής μας νεολαίας. 

Δυστυχώς, τις φοιτητικές εκλογές σκίασαν περιστατικά βίας. 

Η αδιαφορία και η ανικανότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δεν κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να διασφαλίσει τα αυτονόητα, είναι πρωτοφανείς!

Σύντομα η χώρα θα αποκτήσει μια κυβέρνηση που θα σέβεται και θα εφαρμόζει το Νόμο!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για τη συμμετοχή τους!»


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου